header logo

title guarantee-conditions

Mi komolyan gondoljuk a minőséget. Minden kerékpárunk váza a gondos mérnöki munka és precíz kivitelezés eredménye. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy minden modellünk vázára örökélet törés garanciát nyújtunk. Ez alól a karbonvázaink és a versenyzés céljára használt kerékpárjaink váza kivétel. Amikor megvásárolta kerékpárját, néhány adatod, valamint a kerékpár adatainak megadásával regisztrált a weboldalunkon, hogy érvényesítse a vázra nyújtott örök élet garanciát. (www.nopeus.eu) Ezért küldtük el az Ön számára ezt az igazolást. Amennyiben eladja a kerékpárját, kérjük, az új tulajdonost is tájékoztassa erről a lehetőségről. Ez újra eladáskor előny lehet, hogy a többi tulajdonos is érvényesítheti a vázra adott örök törés garanciát.

A garancia vállalóra és a garanciára vonatkozó lényeges információk:

Garancia vállaló neve: Nopeus Kft.

Címe: 1026 Budapest Pázsit utca 6.

A garancia tartama a kerékpár rendeltetésének megfelelő használatból eredő váztörésekre vonatkozik és örök élet jellegű. (ez alól kivételt jelentenek a carbon vázas kerékpárjaink, a versenyzésre használt kerékpárjaink valamint a váz rozsdásodására visszavezethető okokból eredő váztörés.)

A vázainkra biztosított örökélet garancia területi hatálya kiterjed egész Európa területére, úgy hogy a váz szállításának költsége csak a vásárló által megjelölt Nopeus kerékpár kereskedőig terheli a gyártót.

A garanciát érvényesíteni kívánó félnek a törött vázat az általa kiválasztott Nopeus kerékpár kereskedőhöz kell eljuttatnia és a kereskedő továbbítja igényét a gyártó fél felé. A garanciális csere esetén a gyártó úgy köteles eljárni, hogy a törött váz technikai tudásának és minőségének megfelelő vagy magasabb kategóriájú kerékpár váz pótlását biztosítja.